Actuele verkoop percelen

Benieuwd naar waar op dit moment gronden te koop worden aangeboden? Volg via deze pagina de actuele openbare inschrijfprocedures.

Verkoop 180 hectare in Leegveld

Op 26 januari 2023 start de inschrijfprocedure voor circa 180 hectare natuurgrond in het Leegveld, onderdeel van het gebied de Peelvenen. Groen Ontwikkelfonds Brabant organiseert deze inschrijfprocedure in opdracht van de provincie Noord-Brabant.

 

Verkoop 180 hectare Leegveld

Verkoop 43 hectare natuurgrond op 12 locaties

Groen Ontwikkelfonds Brabant verkoopt 12 clusters natuurgrond. In totaal gaat het om bijna 43 hectare, een mix van percelen die al ingericht zijn of binnenkort worden ingericht en percelen waarbij geĂ¯nteresseerden zelf een inrichtingsplan maken.

Verkoop 43 hectare natuurgrond

Verkoop 20 hectare natuurgrond Het Markdal

In opdracht van Stichting Markdal duurzaam en vitaal en provincie Noord-Brabant organiseert Groen Ontwikkelfonds Brabant een openbare inschrijfprocedure voor ruim 20 hectare natuurgrond in het Markdal.

Verkoop grond Het Markdal

Gunning percelen in Vessem

Groen Ontwikkelfonds Brabant zocht natuurmakers voor 3 clusters van percelen aan het Meerven en de Donk in Vessem. Van de drie clusters (samen 17 hectare) wordt er vooralsnog 1 verkocht.

Gunning percelen Vessem